12

4.8 based on 12 customer reviews

11
0
1
0
0
Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

14 Customer Reviews

Models

0

Geweldige kleuren en superscherp!

164 cm (65") 17/09/2021 by kippe12

Bij het ontvangen van de televisie viel als eerste de grootte van de doos op. Hiervoor had ik een 55 inch televisie en het verschil met deze 65 inch televisie is toch wel aanzienlijk. Gelukkig is de televisie erg slim verpakt en gemakkelijk te installeren. Zo kan de verpakking van de televisie afgeschoven worden i.p.v. dat je de TV uit de verpakking moet halen. Vervolgens zijn de pootjes eenvoudig te bevestigen zonder dat de televisie opgetild moet worden. Ondanks de grootte van de TV staat het geheel erg stevig op de meegeleverde pootjes. Ook het aansluiten en wegwerken van de kabels was erg makkelijk dankzij de aanwezige kabelgoten achterop de TV met afdekplaten. Naast het mooie design is er dus ook goed nagedacht over functionaliteit. Bij het instellen van de TV zie je een aantal animaties die direct de haarscherpe beeldkwaliteit en levendige kleuren tonen. De televisie komt ook met een aantal voorgeïnstalleerde applicaties, waaronder Netflix, Disney+, Youtube en Prime Video die gemakkelijk via specifieke toetsen op de luxe ogende afstandsbediening zijn te starten. Daarnaast is standaard ook de app BRAVIA core geïnstalleerd waarmee een aantal films van SONY voor een bepaalde tijd gratis te bekijken zijn. Bij het opstarten van één van deze films komt de TV echt tot leven en valt het vooral op hoe goed de TV de 'kleur' zwart weer kan geven. De geluidskwaliteit is verrassend goed, maar voor de beste ervaring is het toch aan te raden om een aparte set luidsprekers of een soundbar te installeren. Wellicht het belangrijkste voordeel van deze tv is voor mij het gebrek aan reflectie op het scherm. Doordat het TV meubel vrij dicht bij een aantal grote ramen staat hadden we met onze vorige TV veel last van reflectie op het scherm, vooral tijdens zonnige dagen, iets waar we met deze TV vrijwel geen last meer van hebben. Daarnaast ben ik erg tevreden over snelheid van de menu's, het starten van apps, etc., waar weinig tot geen vertraging in zit. Daarnaast is de ingebouwde Airplay functie iets wat ik regelmatig gebruik. Kortom, voor mij is deze Sony Bravia één van de beste TV's die er op dit moment te verkrijgen is!

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

This reviewer received the product free of charge, or was a product loan programme participant

0

0

0

Full-Array-LED TV mit Spitzentechnik und Komfort

164 cm (65") 17/09/2021 by SNK77

Ich beginne mal bei der Verpackung und dem Auspacken des Smart-TVs. Die Verpackung ist bei der 65“ Variante des TVs schon recht groß aber dafür sicher, stabil und gut durchdacht. Der TV lässt sich mit einem einfachen Konzept und der beiliegenden, bebilderten Kurzanleitung prima auspacken. Während des Auspackens werden auch gleich die Standfüße montiert. Hier finde ich die variable Montagemöglichkeit (hoch, tief und bei den größeren Modellen neben außen auch mittig) sehr benutzerfreundlich. Wir haben uns für die erhöhte Montage entschieden, weil wir noch einen Center Lautsprecher von unserem Audiosystem unten vor dem TV stehen haben. Die flache Montage bietet sich an, wenn man z.B. die TV-Lautsprecher nutzen, oder die TV-Lautsprecher als Center-Lautsprecher wählen möchte. Dies klappt auch sehr gut, aber ich wollte nicht auf meinen hochwertigen Center-Lautsprecher verzichten. Zur Einrichtung des TVs (Google-TV) benötigt man ein Weilchen, dazu kann z.B. auch ein Smartphone genutzt, sofern man den TV mit der Google-Home App koppeln möchte. Man wird aber gut und verständlich durch sämtliche Schritte geführt. Ich habe diese Variante gewählt. Alternativ kann man auch komplett über die Fernbedienung die Einrichtung vornehmen, das dauert aber wohl länger. Was mich bei der weiteren Einrichtung positiv überrascht hat, war die Möglichkeit unseren Receiver eines großen Telefon- und TV-Dienstanbieters mit dem Smart-TV und dessen Fernbedienung zu verbinden. Wir benötigen nun eine Fernbedienung weniger und können den Receiver ebenfalls mit der TV-Fernbedienung steuern. Auch unser Audiosystem ist mit dem TV recht schnell verbunden und eingestellt gewesen, so dass wir nun auch wieder in den Soundgenuss unseres Audiosystems kommen. Die Lautstärkeregelung kann hierbei ebenso über die TV-Fernbedienung angesteuert werden. Alles über eine Fernbedienung und das Beste ist, diese leuchtet sogar im dunkel leicht, wenn man die Fernbedienung in die Hand nimmt. Megaklasse! Diese Funktion, habe ich mir schon ewig gewünscht. Wie oft habe ich die Programmwechseltasten mit der Lautstärkeregelung an der Fernbedienung des alten TVs im Dunkeln verwechselt. Und das meistens an einer spannenden Stelle im Film… Dies kann jetzt nicht mehr passieren. Ebenso ist für mich neu, dass auf der Fernbedienung gleich 4 Tasten angelegt sind, die sofort die 4 (meiner Ansicht nach) wichtigsten Streamingdienste startet. Dies ermöglicht einen einfachen und schnelle Zugriff auf seinen Lieblingsstreamingdienst. Kommen wir zum Bild. Wir sitzen ca. 3,5 m vom 65“ TV entfernt. 4K Inhalte werden super dargestellt, ein klares Bild, keine Schlieren oder ähnliches bei schnellen Szenen oder bewegten Bilder. Die Farben sind kontrastreich und intensiv dargestellt und liefern ein natürliches Bild. Das schwarz wirkt dank der Full-Array-LED Technik wirklich wie schwarz. Ich kann dahingehend kein Unterschied zu meinem vorherigen OLED TV erkennen. Dank der integrierten Automatik passt der TV die Bildwiedergabe dem gezeigten Inhalt an. Man kann aber auch mit der Einstellungstaste an der Fernbedienung die Darstellungsoption schnell ändern sollte es nicht passen. Die Menüführung und Bedienung des Smart-TVs ist durch die Google-TV Oberfläche intuitiv gestaltet und verknüpft über die Startseite alle möglichen Streaming Dienste, bietet auf Wunsch Empfehlungen an, die zu den geschauten Sendungen/Filmen passt und lässt sich ebenfalls individuell hinsichtlich der Apps anpassen. Fazit: Ich bin über den TV mit seinen technischen Highlights und den umfassenden Möglichkeiten, die er bietet, sehr begeistert. Er bereitet uns mit großartigen Bildern und gutem Sound viel Spaß, sorgt dafür das wir gut unterhalten werden und das Fernsehprogramm in der heutigen Vielfalt richtig genießen können. Denn das ist das, worauf es meiner Ansicht nach heute beim Fernsehen drauf ankommt.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

This reviewer received the product free of charge, or was a product loan programme participant

0

0

0

Una maravilla de televisión. El cine en casa.

164 cm (65") 14/09/2021 by Maquinero

Ya tengo mi flamante XR65X95J y decir que es una pasada la televisión, se ve de escandalo. Lo que no acabo de poner el Motionflow a mi gusto, quizá con una nueva actualización se afine más como pasó con XE9005 que era la que tenía antes, por lo demás todo va de lujo y el sonido una mejoría abismal , también la retroiluminación a mejorado con respecto a la que tenía antes. Esta dicen que tiene sobre las 50 zonas cuando la anterior tenía 32 , se nota en el contraste y que hace casi inexistente el blooming. Aquí os dejo un video y seguiré informando del funcionamiento. Pero desde luego es un televisor muy bueno y que en películas se disfruta muchísimo.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Precies wat ik zocht!!

164 cm (65") 13/09/2021 by Ferdi

Ik heb de TV nu 2 weken in huis. De installatie, waaronder het monteren tafelpootjes, en het aansluiten van de TV-ontvanger, de stereo-installatie en de blueray-recorder, heb ik geheel zelf uitgevoerd. Maar mensen die geen verstand hebben van TV-aansluitingen raad ik toch aan dit door de installateur van de leverancier te laten doen. Na installatie laat de smart-TV zich erg prettig en intuïtief bedienen. De afstandbediening ligt fijn in de hand. Wat direct opvalt is de mooie, degelijke afwerking van de TV inclusief de afstandbediening. Over het scherm is een anti-reflectie laag aangebracht. Hierdoor worden hinderlijke reflecties als gevolg van invallend licht aanmerkelijk beperkt. De meest gebruikte apps zijn reeds vooraf geïnstalleerd. Maar als je wilt kun je zelf apps naar eigen keuze toevoegen. De twee voor mij belangrijkste aspecten van een TV zijn uiteraard de kwaliteit van het beeld en het geluid. Over het beeld kan ik kort zijn. Die is ronduit subliem. In de fabriekstand is het beeld enigszins warm van tint en zacht met een rijke toonschakering, zonder flats te worden. De kleuren doen natuurgetrouw aan. Daarbij biedt het menu van de TV veel mogelijkheden voor verdere aanpassing. Ook bevat het menu enige vooraf ingestelde opties, zoals standaard, levendig, bioscoop en foto. Vooral de laatste is voor mij interessant, omdat ik als amateurfotograaf en -filmer graag eigen werk op de TV laat zien. Het geluid van de TV zou ik redelijk willen noemen. Maar met een goede soundbar verandert je TV je woonkamer in een heuse bioscoopervaring. Ikzelf heb via een bluetooth-koppeling mijn stereo-apparatuur aangesloten voor een perfect HiFi-geluid.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

This reviewer received the product free of charge, or was a product loan programme participant

2

0

0

Buena resolución y manejabilidad

189 cm (75”) 11/09/2021 by Joaquin xr

Satisfecho, mucha calidad, hasta el mando es muy bueno.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

1

1

0

Geniales Bild, viele Extras!

164 cm (65") 10/09/2021 by HeikoF

Mit der Anschaffung dieses Fernsehgerätes macht man nichts falsch! Die Bilder sind gestochen scharf und in UHD möchte man den entgegenkommenden Personen glatt die Hand geben, so real kommt das rüber! Schwarz ist schwarz und blau ist blau. Das Bild läuft flüssig, ohne Ruckelei. Auch aus seitlicher Richtung ist das Bild top. Der Ton ist für einen Flachbildschirm erstaunlich volumig und folgt gefühlt. Wenn man den Ton noch aufbessern will, ist die Kombination mit einer Sony-Soundbar eine gute Wahl. Angeschlossen am HDMI/ARC lässt sich alles, auch der externe Receiver, mit einer Fernbedienung steuern. Das Android OS läuft flüssig, ein Knopfdruck auf die Fernbedienung und sie macht, was sie soll und das ohne merkliche Verzögerung...und ich kann nur empfehlen den Sony Bravia Core mal auszuprobieren. Der Anschluss der Spielekonsole lief ohne Probleme durch und die Darstellung ist hervorragend, der Ton wird saubrer übertragen. Die Menüführung ist meiner Meinung nach übersichtlich und einfach zu verstehen (ich hatte bereits vorher einen Bravia TV). Die Ausstattung ist üppig. Die Standfüsse sind leicht zu montieren. Etwas Fummelei ist es die HDMI Kabel nebeneinander zu stecken, da diese etwas eng beieinander sind. Das ist ehrlicherweise das Einzige, was ich zu "nörgeln" habe. Dieser TV ist mit Abstand der Beste, den ich bisher hatte.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

This reviewer received the product free of charge, or was a product loan programme participant

0

0

0

Strakke TV met heel mooie vormgeving en afwerking

164 cm (65") 08/09/2021 by Joes

Heb de tv nu een week in huis en kan er alleen maar positief over zijn, geweldig beeld en boven verwachting mooi geluid. Fijn Instellings menu tijdens film of TV gewoon te bedienen Bedienings gemak van de afstandsbediening en heel makkelijke installatie,

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

This reviewer received the product free of charge, or was a product loan programme participant

1

0

0

WAT EEN SUBLIEM TOESTEL!!!

164 cm (65") 08/09/2021 by Edwin57

Nu bijna een week in huis. Voorlopig op de pootjes geïnstalleerd, in afwachting op wandmontage (Vogel Thin 505). Uitpakken en installeren is een peulenschil. Wel aan te raden met 2 personen te plaatsen. Aansluiten op bijv. soundbar en dvd spelen ook erg makkelijk.met alleen netsnoer en hdmi kabel is voldoende. Nog uitvogelen of optische kabel nut heeft in deze. Direkt aan de slag gegaan met de instellingen ook erg makkelijk. Als je, zoals ik, de instellingen op max zet dan is het wel een stroomvretertje (Klasse G) Maar al met al van OLED naar LED Aarray is al een verademing. Direkt de proef op de som genomen en film Avatar en diverse planet aflevering op Netflix gekeken. Je ziet zelfs diepte in het beeld. De afstandsbediening ziet er gelikt uit. Voelt stevig aan en ligt lekker in de hand. Aparte knoppen om direkt naar Netflix, You Tube, Disney+ en Prime Video. Scrollen door het menu is kinderspel. Vooral de apps zijn makkelijk te bedienen. Is erg Google minded. Is leuk als je daar van houd. Jammer dat je bepaalde apps niet kan verwijderen die je toch niet gebruikt. Leuke bijkomstige app BRAVIA CORE. Leuek actie van Sony om films te zien (ik denk alleen dat het Sony producties zijn) en volop kan streamen. Maar 1 ste indruk. Was een WOW moment!! Echter geluid via TV blijft een ondergeschoven kindje maar wordt ondervangen door top soundbar van Sony HT-ST5000. Wat een combi!!!

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

This reviewer received the product free of charge, or was a product loan programme participant

1

0

0

Bild und Ton der Spitzenklasse !

215 cm (85'') 16/08/2021 by Andreas Rimkus

Ich habe den KD75XE9405 gegen den XR-85X95J ausgetauscht, Heimkino vom Feinsten.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

8

0

0

Excellent

189 cm (75”) 09/08/2021 by Nonopsg

J ai acheté ce produit ça fait 1 mois que je l ai parfait , en plus avec la ps5 l image nickel je recommande ce produit sans hésiter

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

10

34

0

super fonctionnel

189 cm (75”) 03/08/2021 by jacous

j'ai acheté ce téléviseur le mois dernier et il est spendid

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

11

31

0

Super Bild und Ton

189 cm (75”) 23/07/2021 by Torben Kloske

Habe den TV hauptsächlich für Gaming mit PS5 und zum gucken für 4K Filme gekauft. Am TV sind Soundbar (Sony HT-ZF9), 4K Player (Sony UBP-X1000es) und Playstation 5 angeschlossen, TOP Kombination

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

11

1

0

Bonne télé mais pas d'évolution et emballage rédui

189 cm (75”) 23/07/2021 by Taykoubou

Ne voulant pas d'OLED car trop de risque de burn vu mon usage, et ayant déjà eut 2 télé Sony je suis partit sur le dernier modèle haut de gamme de Sony hors 8K. Rien à dire sur la télé, répond à mon besoin, pour mes connaissances limités l'image est parfaite. Toutefois Sony je repose un peu trop sur ses lauriers, aucune évolution sur le nombre de zone depuis des années et pas d'offre mini led. Et il y a aussi des économies sur l'emballage avec le retrait des accroches plastiques, ce qui fait que la solidité du carton est toute relative, et celui-ci ne peut-être réutilisé en l'état contrairement à d'autres modèles qui eux disposent de ces attaches plastiques. Pour résumer si je ne l'avais pas eut avec une bonne réduction, pas sur que je serais resté chez Sony, j’espère qu'ils vont se reprendre pour les prochaines modèles.

Picture Quality

Good

Sound Quality

Average

Features

Average

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

29

32

0

Great tv

189 cm (75”) 22/07/2021 by Glenn52

This is a amazing tv great picture and sound I'm very happy as its amazing with the ps5 and movies

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

32

14