RRP

£1,800.00

(incl. VAT)
94

4.5 based on 94 customer reviews

57
33
2
2
0
Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

94 Customer Reviews

0

Equilibrio entre compra y resultado

FDR-AX700 11/02/2021 by Gabi 4

Después de ver opciones y como no...precio, decidimos comprar este producto. Nuestro uso va en grabación de espectáculo y hasta ahora la satisfacción es muy grande.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Grabaciones excepcionales.

FDR-AX700 31/01/2021 by CV61

Después de trabajar durante cinco años con la videocámara SONY AX100 con un alto grado de satisfacción tenía intención de continuar con la serie y probar los nuevos avances y mejoras de la videocámara SONY AX700.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

La sony ax700 è veramente eccezionale con i suoi 4

FDR-AX700 17/12/2020

Sono soddisfattissimo della sony ax700, la consiglio veramente

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Professional performance in camcorder clothing

FDR-AX700 05/12/2020 by Roy TW

I've bought Sony camcorders since 2011 when I migrated to HD from DV tape. Videography is only a hobby and my annual output may only be a couple of stage shows and some family or friend's weddings, for which I don't charge, but I take pride in delivering the best quality I can. The AX700 is an excellent addition with first class picture quality, ease of use and with features only seen on much more expensive cameras of 6 or seven years ago. Shooting in 4K allows for cropping yet retaining quality in HD projects and budget film makers will benefit from shooting in S-log. Stabilisation is adequate but no match for the BOSS on the AX33 and AX53. With this camera bridging a gap between top end Prosumer/entry level Professional it suits me very well as this model retains a still picture mode that the designated professional siblings do not. I'm delighted to have indulged myself in its acquisition and look forward to giving it a serious workout when the Covid crisis recedes.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

3

0

0

Fijne handmatige mogelijkheden

FDR-AX700 26/10/2020 by HDVD

Nu een paar keer mee gefilmd en voldoet aan de verwachting. Het snel kunnen bereiken van de handmatige instellingsmogelijkheden is een verademing ten opzichte van het indrukken van een lcd scherm

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Camascope 4K TOP

FDR-AX700 18/09/2020 by Peter 80

C'est mon troisième caméscope SONY numérique. Lors du déballage, la finition du boitier fait plastique pas très haut de gamme par exemple par rapport aux anciens caméscopes de la marque que j'ai eu. Une chose étonnante et peu pratique lorsque le caméscope sert aussi avec un prompteur, c'est que l'on a les 4 angles ouverts du pare-soleil qui sont ouverts et laisse entrer la lumière. Et puis, comme toujours on a ce cache qui se balade, avant on avait un petit lien qui permettait de ne pas le perdre. Le pare-soleil fait bon marché, surtout si on le compare à un Canon qui fait plus cossus avec l'obturateur se manipulant juste avec un levier, ce qui est beaucoup plus pratique, et ne laissant pas passer les rayons de lumière dans les coins ... Il manque aussi de quoi pouvoir fixer une dragonne, c'est parfois pratique en reportage ... Alors vous allez-vous demander pourquoi j'ai mis 5 étoiles ??? Et bien c'est parce qu'en dehors de cela tout est nickel, il a une forme sympa, compact et léger ... 1 kg avec sa batterie ... Un optique super offrant une très belle luminosité que je viens de tester, les commandes sont ergonomiques et tombent bien sous les mains. On retrouve aussi la commande de zoom à bascule très pratique, comme sur les premiers caméscope DV de la marque, avec en plus la vitesse du zoom variable et réglable en fonction des besoins du tournage L'écran est de très bonne qualité et conserve la vivacité des couleurs, même en extérieur Le viseur avec son œilleton géant est très pratique, et compense très largement ... On peut même retirer ses lunettes. Les 2 carets SD sont très accessibles et donnent une bonne autonomie. J'ai opté pour des 128 Go en V60 pour ne pas être gêné par les cartes ! Je n'ai pas encore essayé la photo Mais le couplage de micro VHF d'une marque bien connue, fonctionne à merveille La batterie semble avoir une bonne autonomie en 4 K Encore un fois cela semble être uin super produit, et quand je l'aurai bien en main, je pense que l'on peut faire plein de chose avec, comme des Lives ! Vous l'aurez compris, cela vaut largement ces 5 étoiles, malgrè mes petits reproches du début. La fiabilité des camescopes Sony est toujours excellente, j'ai encore un des premier HDV de la marque qui sert toujours et qui est de 2006 ... et pourtant il a déjà filmé des heures de cassettes Mini DV, sous tous les climats. Je pense que celui-ci ne dérogera pas à cette régle

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Calidad 4K

FDR-AX700 08/09/2020 by CarlesT

La diferencia con una FHD es abismal. Se nota realmente la diferencia del 4K.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Excellent

Design

Average

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Caméscope de qualité mais, complexe.

FDR-AX700 28/07/2020 by Milcko

J’ai acheté ce caméscope il y’a quelques jours et j’en suis très content. Caméscope de bonne qualité, haut de gamme et je dirais même presque professionnel. Ce caméscope est, par contre, très complexe avec beaucoup de fonctions dont je ne m’en servirais pas toutes. Je ne regrette pas mon achat et je le recommande aux vidéastes exigeants et qui veulent de la qualité.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

3

0

0

Niet veel beter dan zijn voorgangers

FDR-AX700 24/07/2020 by RThoomes

Ik heb er redelijk tevreden mee.Hhet menu is erg lastig te bedienen. Als ik dat geweten had had ik hem niet gekocht. Het claimen van een korting verloopt erg moeizaam. Ik gebruik 1 SD kaart. Het gebruik van twee is bijzonder vreemd. De wifi functie heb ik niet nodig.

Picture Quality

Good

Sound Quality

Excellent

Features

Average

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Very Pleased With My New Sony Video Camera

FDR-AX700 02/07/2020 by Alto202

As the title says, I am very please with the FDR-AX700 4K HDR camera. It doesn’t take long to get up and running taking videos in 4K which look excellent on my big Sony television. The slow and quick motion is a great feature which I expect to use to add something different to my movies. The camera is compact for what it does and I find it fits in my hand beautifully and all the controls I need are easy to reach. The zoom is also a great feature. In summary, a great purchase.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

2

3

0

Geweldige beeld en geweldige gebruiksmogelijkheden

FDR-AX700 25/05/2020

Ik heb de Sony AX700 nu twee weken in bezit en ik ben erg onder de indruk van het beeld en alle instellingsmogelijkheden en gebruiksgemak die de camera biedt. Het enige smetje is de klungelige handmatige instelling voor de audio opnamen die diep in het menu is weggestopt en ook niet voorzien is van visuele indicatie om de opname sterkte te kunnen volgen wanneer deze wordt bijgesteld.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

appareil de qualité ainsi que son objectif de 1"

FDR-AX700 30/04/2020 by rousseau Stephane

Appareil acheté il y a 1 semaine, pour l'instant je découvre un peu la bête. Ce que je trouve de. Bien, c'est sa polyvalence, son merveilleux objectif, son zoom, et la durée de la batterie. Ce que je trouve moins bien, c'est le nombre de bouton qui peuvent être déconcertants, et surtout que ces boutons servent principalement aux fonctions manuelles, à contrario il manque des boutons pour le passage vidéo/photo, pour passer mode. Nuit/jour. Pour moi ce caméscope est uniquement orienté professionnel, sachant que son y à une gamme professionnel, ça n'aurait pas été plus simple de faire un appareil haut de gamme grand public en y ajoutant des fonctions pro, plutôt que de faire un appareil pro simplifié au niveau des commandes ? Enfin chose que je trouve très mesquin, pourquoi ne pas. Inclure une carte sd adaptée à ce caméscope, car vu le prix, c'est un minimum, en effet j'ai du commander une carte à l'arrivée du caméscope, ce qui fait que j'ai pas pu m'en servir tout de suite. Message pour Sony, c'est frustrant, d'autant plus que Sony fabrique des cartes sd de qualité. Sur des appareils de bas de gamme, ça peut se comprendre, mais sur du haut de gamme, c'est mesquin

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

3

0

0

Prodotto eccellente

FDR-AX700 27/04/2020 by Savgab

Grandangolo interessante, funzionalità intuitiva, prezzo un po’ alto per la fascia di prodotto.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

Sony FDR 700

FDR-AX700 25/04/2020 by gigliato101

Buongiorno, sono un Vostro cliente che ha sempre acquistato le Vostre telecamere. Dalla prima TR360e alla hc40 alla FX1e alla Z1 e da un po' la fdr700 e la nx80. Che dire sono rimasto deluso dall'aver acquistato per la prima volta, le ultime due che ho menzionato, telecamere Sony Made in China. Non discuto il controllo che mettete nel garantire la qualità i controlli e bla bla bla, rimane il fatto che in un Vostro prodotto, soprattutto di non bassissimo profilo, anche se so che a confronto di camere da 30/40.000€ anche le mie sono da considerarsi di basso profilo, mi sarei continuato ad attendere il Made in Japan. Saluti.

Picture Quality

Good

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

Exellente approche

FDR-AX700 04/03/2020 by francis0943

Débuts très faciles. Prise en main aisée. Premières images surprenantes. Compte tenu de toutes les possibilités de la machine, je pense qu'il va me falloir quelques heures de prises de vues diverses avant d’acquérir un minimum d,automatismes comme c’était le cas avec mon CX-700.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

1

2

0

Buona ripresa, male con poca luce, stabilizzatore?

FDR-AX700 11/02/2020 by Andrea2

Effettua una buona ripresa con ottimo colori. Con poca luce lavora male e lo stabilizzatore è pessimo, rendendo le riprese con zoom poco chiare.

Picture Quality

Fair

Sound Quality

Good

Features

Fair

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

camescope a excellente qualité d'image

FDR-AX700 07/02/2020 by Papagateu52

La prise en main date de deux semaines, mais j'ai pu apprécier la qualité de l'image et la réactivité de l'AF ainsi que les réglages multiples en mode Manuel. Il est relativement lourd, mais cela reste acceptable, moins que celle que j'avais auparavant, En 4K, malgré le stabilisateur il faut un support, trepied ou monopode pour ne pas dégrader la qualité, le micro est correct sans plus et assez sensible au vent, un micro externe s'impose. L'ergonomie est correcte mais il faut s'habituer a accéder au diverses fonctions, le mini joystick nécessite une certaine dextérité. J'avais deux caméra Sony FHD, je suis passé au 4K HDR, c'est l'outil parfait. Pour finir remarquez bien le petit autocollant qui est sur la boite et qui concerna l'utilisation au Japon

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

3

1

0

Great auto functions and manual flexibity

FDR-AX700 07/01/2020 by 53Tony

I bought this camcorder 2 weeks ago and to date it has fulfilled all the high expectations I had of it.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

3

4

0

Geweldige kenmerken

FDR-AX700 19/12/2019 by machteld

Scherp beeld en mooie super slow motion. Ligt goed in de hand.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

Excellent results with plenty on control features

FDR-AX700 10/12/2019

I'm very pleased with my purchase. I'm a still photographer entering the video area. The camera controls are easy to master to anyone used to menus on DSLR's I wanted a camcorder which is light but with a good sized sensor and manual controls to produce good 4k video, the AX700 fits the bill..

Picture Quality

Good

Sound Quality

Average

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Good

6

3

0

Ottime caratteristiche

FDR-AX700 08/12/2019 by oraziodg

Nel complesso ottima videocamera qualità video eccellente audio buono, buona la stabilizzazione ma migliorabile , messa a fuoco fulminea.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Muy correcta.

FDR-AX700 04/12/2019 by AlfredLL

La compré hace menos de un mes. Todavía estoy en fase d'estudio pués és un producto con características de semi profesional. Tiene ajustes para lo que quieras pero la mayoria hay que programarlos a través de menú.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Un compromesso a livello alto

FDR-AX700 01/12/2019 by furetto1212

Ho potuto fare una serie di test e devo dire che fa tutto quello che promette

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Uitstekende camera

FDR-AX700 28/11/2019 by Richard F P V

Ik heb al meerdere Sony handycams gehad, allemaal uitstekende kwaliteit. Ze zijn handzaam en gemakkelijk in het gebruik en de resultaten van de opnamen zijn geweldig.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

Très bon produit

FDR-AX700 24/11/2019 by GSM 66

Prise en main rapide......Qualité exceptionnelle. Je recommande ce produit.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

1

2

0

Good but room for improvement

FDR-AX700 21/11/2019 by Russ36

The Sony ax700 produces excellent quality footage with a great zoom, its small and light, the drawbacks are with the menu controls which are very fiddly, also the slow motion I find almost useless as it don't show you what your filming like modern cameras even camera phones, it uses old software and has to process for 3 minutes where you don't know what your filming.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Fair

Design

Good

Ease of Use

Average

7

9

0

Compleet

FDR-AX700 20/11/2019 by Vliss1950

Nu een maand in bezit maar nog niet alles onder de knie en uitgetest.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

Très bonne camera

FDR-AX700 16/11/2019 by PLM34

Bonne ergonomie, images superbes. Seul bémol: limitation du nombre de prises de vue à 600, soit 1 heure d'enregistrement à raison de 6 secondes par prise (animaux dans nature, apparition fugace), alors qu'une carte SD de 128 Go permettait de filmer plus de 4 heures !. Peut-on y remédier? Sinon, super satisfait

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

3

0

0

Caméra pouvant parfaitement donner des clips pro.

FDR-AX700 26/10/2019 by PANIC8

Pas encore au point sur les réglages pointus - mais déjà qualité impeccable !

Picture Quality

Good

Sound Quality

Average

Features

Good

Design

Average

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

3

0

0

Right price for eager beginner

FDR-AX700 07/10/2019 by Mould

Not very complicated, and there is plenty of help online to choose from. Great to further one's understanding of Video recorders, and has slow, and fast motion along with night shot. There is also available lens'

Picture Quality

Good

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

2

4

0

Prima

FDR-AX700 04/10/2019 by bmb69

Camera voldoet aan de verwachting, de knop voor het menu is te klein en lastig te bedienen (meer met je nagels). Voordeel er zit Lanc aansluiting op. Gebruik wel externe microfoon.

Picture Quality

Good

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

Great video quality

FDR-AX700 30/09/2019 by ginger707

I think this Camcorder is easy to use. It has lots of useful features like ND filter and manual Zoom ring. I like the video quality. I am very pleased so far with the product.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Excellent

3

2

0

Trop tôt pour être objectif.

FDR-AX700 09/09/2019 by Marcus13

Semble de très bon niveau, mais trop récent pour en donner une appréciation objective. Pour cela,il faut laisser un peu plus de temps au temps

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

1

3

0

Good build quality

FDR-AX700 30/08/2019 by Panhandle

This is a well made camcorder looks good and delivers excellent videos

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

4

2

0

muy buenas funciones

FDR-AX700 27/08/2019 by herdorf

el producto es excelente en su calidad de imagen y sonido.Calidad de materiales usados espero que mejor que todos sus precedesores(todos muy malos) y espero que el departamento de atencion al cliente(support) funcione algun dia. Ni presencial ni por web consigo nunca que me contesten si quiera. Tengo una duda problema con el Playmemories Home(un fracaso) porque no reconoce las imagenes para determinados formatos de creacion de discos. Lo esxpuse en la comunidad y mande al support. Sigo esperando una respuesta. Si no logran hacer compatibles sus productos con otras marcas seran siempre problematicos. Por dios deshaganse ya de una vez por todas del playmemories home y PMB, que son una malisimos y funcionan fatal. Lo dicho calidad de funcionamiento extraordinaria. Todo lo demas malisimo

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

Buena cámara

FDR-AX700 15/08/2019 by Insua

He pasado de hacer video con una reflex a esta cámara y naturalmente la calidad de imagen no tiene comparación. La estoy usando hace poco y de momento bien. No puedo aportar fundamentos técnicos pero si sugerencias de mejora en otros aspectos relacionados con la cámara : El estuche LCS-U21 ,que se recomienda para esta cámara es demasiado justo para la FDR AX700 ( quizás para cámaras más pequeñas AX 100 e inferiores), entra muy apretada y podría perjudicar el visor o a la batería. Deberían sugerir otro modelo. Tampoco los bolsillitos permiten guardar bien el ocular grande, que por llevarlo donde va la cámara ya lo he perdido al sacarla . El librito de instrucciones, para el precio de la cámara, es sorprendente austero en el tipo de papel , y en la información. La tuve que ampliar haciendo fotocopias del manual digital. Sería idóneo un cargador de baterías que no tuviera que pasar por la cámara, como el que trae. Tuve que comprarlo aparte también. Había adquirido hace poco un buen micrófono externo que no puedo usar con esta cámara ya que la zapata de Sony solo admite sus propios micrófonos. Son gastos innecesarios para el precio de esta cámara .

Picture Quality

Good

Sound Quality

Average

Features

Average

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

2

0

0

Robuste camera

FDR-AX700 01/08/2019

Zeer tevreden,gelukkig kan men 2 sd kaarten werken

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Calidad de imagen muy buena

FDR-AX700 23/07/2019 by al11

Diseño bastante compacto para una camera de 4k. Se ve robusto y de buena calidad.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Estupenda cámara

FDR-AX700 18/07/2019 by riukiu

Excelente calidad y grandes avances respecto a anteriores modelos, es más que una simple handycam, una buena compra!

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Image d'excellente qualité

FDR-AX700 13/07/2019 by guytou1955

Content de mon achat fait en mars 2019 ; excellentes videos

Picture Quality

Good

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

2

1

0

Professional features

FDR-AX700 08/07/2019 by onfilm

I am an experienced videographer and have used lots of cameras and camcorders. This is excellent for me because it allows you to use manual features easily and quickly. Auto setting is so good too. I love it! Quality superb. Physically, a little bit wide at first sight but so comfortable and not too heavy. Really pleased.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

7

2

0

Picture quality excellent

FDR-AX700 07/07/2019 by BillP70

I have only had this camera for a few days. Such good quality for a small camera. Excellent features giving it a professional touch. My only issue is with the ‘joystick button ‘ near the record button. It is a bit fiddly using this to select menu options. Just a minor matter. Overall I am pleased with it.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

1

2

0

Super fonctionnalités !

FDR-AX700 06/07/2019 by Paulinoo2

J'ai acheté cet article il y a 3 semaine et la machine est superbe, facile d'accès entièrement debrayable en position manuelle. Un très belle bécane !

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

3

1

0

Very good

FDR-AX700 30/06/2019 by Kev1965

Very happy with this. Great holiday videos to keep for ever

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Good

1

0

0

handzame camera

FDR-AX700 29/06/2019 by Hans 30

Ben zeer tevreden met deze camera, vooral de uitstekende lichtsterke heeft mij aangenaam verast

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Correspond à mes attentes.

FDR-AX700 26/06/2019 by Sergeou

Ce produit correspond parfaitement à mes attentes en matière de qualité d'images. Les images sont très contrastées et très nettes.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

2

0

0

caratteristiche professionali ma.................

FDR-AX700 22/06/2019 by reporter2000

Prima di questa Sony FDR-AX700 avevo la FSR-AX100 con lo stesso sensore e stesse caratteristiche tecniche a parte il sistema AF che nella AX700 è stato notevolmente migliorato. Però purtroppo è rimasto ancora quel noiosissimo problema del "rolling shooter" che disturba non poco la qualità delle riprese quando si muove la videocamera da dx verso sx e viceversa e dall'alto verso il basso e viceversa, in modalità 4k il problema è ancora più evidente purtroppo, mentre in full-hd un pò meno ma sempre fastidioso. Strano che Sony non abbia risolto questo fastidiosissimo problema con questa nuova AX700. A parte questo mi piace il nuovo menu più completo d'impostazione direi professionale con molte più regolazioni da regolare, e a differenza della AX100 richiede un pò di pratica prima di padroneggiare con tutte le impostazioni che prevedono adesso il menu. Avrei preferito una slitta accessori diversa poichè questa ti obbliga a utilizzare prodotti originali Sony. Utile l'ingresso "remote" finalmente lo hanno aggiunto per usare appunto comandi remoti, l'ergonomia adesso è migliorata. Avrei preferito la registrazione in 4k a 60p ma è ancora "ferma" a 30p, però di si possono girare video in slow motion ancora più fluidi. Nel complesso Sony ha fatto un ottimo lavoro di rinnovamento con questo modello ma alcuni aspetti sono da migliorare visto anche il costo di vendita.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Mon nouveau camescope Sony

FDR-AX700 18/06/2019 by Jca62

Désireux de passer de la HD au 4K je me suis laissé tenter.. belles images et très nombreuses options et réglages possibles..mais prise en main et disposition des touches moins adaptées que mes précédents modèles, y compris zoom ou menus.. grosse déception pour les prises de photos, à oublier tant par le principe de fonctionnement que le résultat.. bel écran de contrôle, mais ne gère pas vraiment toutes les options du menu.. nécessité de passer par le petit joystick.. difficile enfin de choisir le bon format d’enregistrement vidéo tant il y a de choix .. je ne l’ai que depuis 4 jours !

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

0

1

0

Soddisfacente ottima funzione completa e maneggevo

FDR-AX700 15/06/2019 by catribe

Ho comprato questa videocamera dopo aver tenuto per qualche anno il modello precedente per fare un salto di qualità totale. Dispiace solo che un oggetto dal costo non proprio contenuto venga venduto senza una scheda a corredo costringendo per l’utilizzo il cliente ad acquistarla a parte

Picture Quality

Good

Sound Quality

Average

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Ergonomia eccezionale

FDR-AX700 26/05/2019 by VL30

Sono decisamente soddifatto della videocamera con la quale ho ottenuto in modo semplice ed intuitivo dei risultati altamente professionali.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Sony FDR-AX700

FDR-AX700 16/05/2019 by Cherro68

Excellent camescope, nombreuses fonctionnalités. Beaucoup de possibilités.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

1

1

0

Fantastic product

FDR-AX700 30/04/2019 by Jeff58

Highly recommended best buy easy to use and operate.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

0

0

0

Just Awesome

FDR-AX700 27/04/2019 by Kamal21

This is my second Sony camcorder and I am really thrilled using it. It's only two weeks since I bought it but so far I am impressed with the results straight out of the box. I have now started using the manual mode and the results are mind blowing, very professional.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Good

4

0

0

ottima sotto tutti gli aspetti

FDR-AX700 25/04/2019 by alessandro 49

adatto anhe a non professionisti sia sofisticati che non

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Molte funzioni e personalizzazioni

FDR-AX700 22/04/2019 by antoniom48

I video prodotti nei vari formati sono molto buoni soprattutto in 4K, mentre la qualita' delle foto non e' alla pari del video e offre poche funzioni (in special modo per chi usa abitualmente reflex) Mi sarei aspettato un selettore di navigazione piu' grande e piu' comodo, troppo vicino ad alti tasti.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

1

0

Wonderful camera

FDR-AX700 17/04/2019 by johndxxx

Lovely camera - produces excellent videos. Looking forward to getting out and about with it.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

2

0

0

Excelente cámara para no ser una cámara profesiona

FDR-AX700 15/04/2019 by Jesús Gil

Sólo hace una semana que la compré pero en el poco tiempo que llevo usándo esta cámara estoy satisfecho de sus prestaciones. Es cómodo su manejo, tiene un buen zoom, suficientes controles y captura muy buenas imágenes.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

3

1

0

Buona e migliorabile

FDR-AX700 09/04/2019 by toffa

La qualità delle immagini non si discute sia filmati in 4K che foto. In questo caso se selezioni la modalità foto, scatti e spegni la videocamera, dopo cinque minuti la riaccendi di default sei ritornato a tua insaputa in modalità filmato; non sarebbe male se che il cambiamento fosse a opera del videomekaer e non di default. L'audio è buono, ma quando c'è vento, il microfono è in difficoltà nonostante l'opzione in merito. Luminosità in ambiente chiusi è notevole, come in casa o in chiesa. Per quanto riguarda la modalità Manuale, si può smanettare e ottenere eccellenti risultati, qui occorre però avere un minimo di conoscenze tecniche. La stabilità non è male, ma appena cala la luce in particolare nelle foto, compare il segnale sul monitor dell'instabilità, con le opportune regolazioni non immediate e/o il cavalletto si riesce a sopperire all'incoveniente. La qualità delle immagini con teleobiettivo a distanza massima è impressionante. Le "scelte" passano dal menù con scelte multiple per fortuna in lingua italiana, ad esempio, non è facile cancellare una foto o un filmato, bisogna aver eseguito un giro tortuoso, massima sicurezza. La batteria ricarica in poco tempo, le SD non sono previste; visto il costo della videocamera bastava una SD da pochi giga, giusto per eseguire delle prove, con una da 64 in 4K arriviamo a due ore di registrazione senza problemi. Una cinghia a tracolla non è prevista e non essendo leggerissima farebbe comodo averla, anche se non c'è la possibilità di agganciarla sull' AX700 se non sull'impugnatura. Una videocamera da acquistare comunque, più performante di questa arriviamo a quelle professionali.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

Très bon produit.

FDR-AX700 26/03/2019 by gab49

Je viens de réaliser ma première vidéo avec mon nouveau camescope FDR-AX-700 d'une représentation théâtre. J'ai été surpris de la qualité d'image malgré la distance de prise de vue et le peu de lumière d'ambiance. Félicitations. La qualité de mise au point est également à mettre à l'honneur. Très bon camescope.

Picture Quality

Good

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

2

0

0

good features

FDR-AX700 18/03/2019 by bob2019

pleased withproduct recomend to other film makers

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

1

0

0

Wennen

FDR-AX700 15/02/2019

Na vele minder professionele Sony cams te hebben gebruikt is dit een camera waar je alles weer zelf in kunt stellen. Daar zit hem ook de zwakte: het menu is niet meer op één plaats te bedienen. Eerst met een knop het menu aanzetten ipv op het scherm dan met een joystick door keuzes scrollen. Bij de ene keuze kun je op het scher het menu verlaten, bij de andere via de knop. Camera gebruikt veel stroom ,duidelijk meer dan alle vorige. Verder is het erg wennen wat kan onder de 4k instelling en wat onder de mindere beeldkwaliteit. Ook het gewicht speelt een rol als je een keer niet op het statief filmt. Macro zou ik evenals 5.1 geluid graag onder de 4k gepositioneerd zien. Kwaliteit is goed maar minder verschil met mijn HD cam als ik had gehoopt.

Picture Quality

Good

Sound Quality

Average

Features

Average

Design

Average

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

1

0

0

AX700 

FDR-AX700 10/02/2019 by Inside

La sto usando da diversi mesi e devo dire che nel complesso sono soddisfatto. Buona la qualità video, il sensore da un pollice per me che vengo da videocamere inferiori fa la differenza, qualità ottima quando si riprende con buona luce ma va in crisi quando ce ne poca. Buona ergonomia e anche il peso non si sente anche nelle lunghe ore di ripresa .

Picture Quality

Good

Sound Quality

Average

Features

Good

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Ottime funzionalità per il video, buona per le fot

FDR-AX700 06/02/2019 by Pasquale52

Ho il prodotto da circa un mese e le prime impressioni sono molto positive per il comparto video; per il comparto foto un pò meno ma, sicuramente, perchè ho anche una reflex di tipo professionale e ne sono influenzato.

Picture Quality

Good

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Excellent

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

CALIDAD IMAGEN

FDR-AX700 22/01/2019 by KOROMITA

SOY MUY AFICIONADO A ESTOS PRODUCTOS Y LOS UTILIZO CON FRECUENCIA

Picture Quality

Good

Sound Quality

Good

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

0

2

0

media buona funzionalità

FDR-AX700 07/01/2019 by Sanguali

L’ho comprato nei primi mesi del 2028 prima avevo la Sony professionale era molto meglio anche se no 4k

Picture Quality

Average

Sound Quality

Good

Features

Average

Design

Average

Ease of Use

Average

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Excellent FDR-AX700 camcorder

FDR-AX700 20/12/2018 by tindeanboy

I've only had this FDR-AX700 camcorder a few days, so it's still a bit of a steep learning curve. But what I've taken so far (mostly in low light) has been stunning. I've found the best setting for me is 1080p at 50fps, which still produces very sharp video images, but with much smoother results. The advantage of 50fps is that I can slow the video down a bit in places where I want the video to linger a bit. My only criticism of the camera would be that I find the menu and menu toggle buttons a little awkward to use. Although I've re-assigned the menu button to the stills photo button, and that has helped quite a lot. But apart from those minor niggles, the camcorder is an absolute gem.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Good

11

0

0

Excellent Camcorder

FDR-AX700 04/12/2018 by Chris J G

I bought this camcorder about 3 weeks ago and pleased with the overall appearance and how easy it is to handle. I have yet to use this camcorder to it's full capacity but look forward to seeing the results.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

3

0

0

Ottimo apparecchio

FDR-AX700 15/10/2018 by Claudili

No avuto modo di usarlo poche volte e un ottima telecamera anche se un poco pesante da usare a mano occorre un ottimo treppiede.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Excellent

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0

0

Een beer van een camcorder

FDR-AX700 24/09/2018

Ik heb de camcorder enkele maanden geleden aangeschaft en intensief gebruikt bij een openluchtfeest, een bruiloftsreportage en een vakantie in Italie. Ik gebruik de camcorder niet voor commerciele doelen. Ten opzichte van mijn oude camera (een Panasonic SD900 uit 2013 in de categorie van 900 euro) hoopte ik een sprong vooruit te maken op de gebieden van focus-stabiliteit, kleurenstabiliteit, lichtgevoeligheid, dynamic range van de sensor en modernere uitvoer-formaten, eigenschappen waaraan ik als kritische video-editor veel waarde hecht. Omdat de camcorder (vergeleken met mijn vorige) veel instelmogelijkheden biedt (die allemaal zijn vast te leggen in zg. camera-profielen) heb ik eerst de cursus van Doug Jensen gevolgd. Deze vind ik zeer aan te bevelen voor nieuwe gebruikers van dit soort camera’s. Een moeilijke keus voor mij was die tussen UHD (“4K”) en HD, want met UHD-opname is helaas niet meer dan 30 fps mogelijk terwijl ik met mijn oudere HD camera altijd in 50 fps heb opgenomen omdat dat naar mijn mening een rustiger beeld voor de ogen oplevert. In feite streef ik er niet naar om video’s in UHD af te leveren. Na de bewerking op PC speel ik ze voornamelijk af op een HD TV in de huiskamer. Maar opnemen in UHD heeft het voordeel t.o.v. HD dat er tijdens video editing bij het croppen van beelden (bv bij gebruik van stabilisatie-software, bij horizon-correctie of gewoon bij wegsnijden van bijzaken langs de rand resp. inzoomen) geen extra verlies van resolutie bij downscalen naar HD formaat is. Omdat ik ook video’s wil kunnen maken met gecombineerde opnames uit beide camera’s, leidt dat met UHD voor mij vanzelfsprekend naar 25 fps. Het prettige van de AX700 is dat zowel 25 als 30 fps mogelijk zijn, dus als je liever combineert met extra filmpjes uit je iPhone is dat ook geen probleem. Welnu, een groot deel van de video-wereld werkt met frame rates van 24 tot 30 fps dus ik heb besloten het maar eens met 25 fps te proberen. Het is trouwens bij de AX700 eenvoudig om naast je cameraprofiel voor UHD tevens een camera-profiel voor HD-opnames te maken, op te slaan en te kiezen. Hiermee kan je gebruik maken van de “super slow motion” functie, die met opnames van 250 fps prachtige resultaten in HD geeft. Ik gebruik de camcorder in de manual mode maar wel met automatische iris, versterking en sluitertijd (geweldig dat dit kan), waarbij ik de sluitertijd op de aanbevolen 1/50 seconde (of zo weinig mogelijk korter) tracht te houden met behulp van de ND-filters zonder dat er versterking wordt toegepast (0 dB). De drie genoemde parameters zijn gemakkelijk af te lezen tijdens het opnemen en het nd-filter-schakelaartje is goed toegankelijk (het zou van mij wel wat robuuster hebben gemogen). Een veel kortere sluitertijd wordt bij 25 fps niet aangeraden om glijdende beelden niet zo hakkerig te maken. Alleen bij omstandigheden met heel veel gereflecteerd zonlicht heb ik met ND-filter 3 (6 stops) soms 1/100 seconde waargenomen. Bij weinig licht presteert de camera dankzij zijn grotere sensor en lens beduidend beter dan mijn oude Panasonic, alhoewel de gevoeligheid niet die van mijn nieuwere Panasonic G7 (een mft systeemcamera met 1” sensor) evenaart. Ruis en verlies aan scherpte worden merkbaar bij versterkingen vanaf ca. 10 dB. Het beeldgedeelte waarop de camera focusseert is goed te zien m.b.v. groengerande blokjes en/of de gezichtsherkenning. Peaking verraadt ook heel duidelijk wat in focus is en wat niet. Soms wil je focusseren op een verder of dichterbij gelegen onderwerp dan de automatische focussering kiest. In dat geval zit de knop voor manual focus (AF/MF) goed onder handbereik en kan je met de lensring snel de gewenste instelling kiezen, dat gaat heel betrouwbaar met behulp van de aparte knop voor de focus magnifier bovenop de camera. Het AF/MF knopje is helaas een drukknopje, het had beter een schuifschakelaartje kunnen zijn want nu is een klein onopvallend handje in het display de enige manier om te zien of je manual focus of auto focus gebruikt zonder aan de lensring te draaien. De zoom range van de lens is plezierig groot. Deze voldoet in de meeste gevallen voor zowel de kortste als de langste brandpuntsafstand. Op mijn oude SD900 gebruikte ik nog wel eens een groothoek-conversielens, maar dat is met de AX700 verleden tijd. De automatische scherpstelling van de AX700 verloopt snel. Heel fijn is dat bij in- en uitzoomen geen tijdelijk verlies van focus optreedt. Ook kan je de gevoeligheid waarmee het scherpstel-mechanisme zich op een nieuwe situatie instelt regelen, dus als je die op een lage gevoeligheid hebt ingesteld veroorzaakt niet elke persoon die snel door je beeld loopt een paar onscherpe frames van je onderwerp. Dat is ideaal! Ook heel prettig vergeleken met kleinere goedkopere camera’s is de aanwezigheid van een set functieknoppen op de camera, die direct toegang geven tot functies welke anders alleen via de menustructuur bereikbaar zouden zijn. Hiermee stel je bijvoorbeeld snel een andere witbalans in, of je verandert de informatie op het display. Aan een deel van deze knoppen kan je een andere functie toekennen, waar je zelf meer behoefte aan hebt. Zo heb ik de picture profiles selectie ingeruild voor belichtingscompensatie (AE shift, EV±), naar mijn idee een logische keus omdat het picture profile een onderdeel van het camera-profiel is, iets dat je niet zomaar verandert tijdens het opnemen, terwijl ik bij grote contrasten in het beeld (zon/schaduw) de belichting wel eens wens aan te passen. De kwaliteit van het opgenomen beeld is uitstekend. Was vroeger bij nabewerking de correctie van kleur of helderheid, contrast en scherpte bijna een vanzelfsprekendheid, met de AX700 is dit nog nauwelijks nodig. De zebra-functie voor het display geeft goede waarschuwing voor overbelichte delen. De beeldstabilisatie doet zijn werk goed, maar is uiteraard geen tovermiddel voor een te heftig bewogen camera. Met de hierna genoemde ingeschoven monopod eronder is stabiliseren in post-processing echter niet of nauwelijks nog nodig. Moet je dit laatste hulpmiddel toch gebruiken, dan komen wel eens rolling shutter vervormingen aan het licht, maar die zijn met een programma als Mercalli goed te corrigeren. Vanzelfsprekend is de camera een stuk zwaarder dan een kleine camcorder. Dit is voor mij zowel als voor mijn echtgenote in de praktijk echter geen probleem gebleken. Vasthouden gaat op comfortabele wijze. Soms gebruik ik een ingeschoven monopod onder de camera, waarmee je hem met behulp van je linker hand nog gemakkelijker en stabieler vasthoudt, en tevens beter rechtop houdt. De elektronische viewfinder werkt heel prettig, daarbij werkt de rubber flap rondom het oculair als een prima afscherming voor omgevingslicht. Helaas loopt wel je bril snel vervuiling op bij contact met de flap. De picture profiles bieden keuze voor o.a. HDR, s-log 2 en s-log 3. Ik heb daar (nog) geen ervaring mee opgedaan. In de eerste plaats heb ik geen HDR TV, in de tweede plaats geloof ik in hetgeen ik lees over de beperking van 8-bit video om dergelijke profielen met een bevredigend resultaat toe te passen. Voor 10-bit video is deze camera een maatje te klein. In de twee memory card slots gebruik ik SD-kaarten van 128 GB elk. De hiermee op te nemen tijd bedraagt vele uren, ook al neem ik op in XAVC-S met 100 Mbps. Dit is althans voor mij ruim voldoende gebleken. Een extra batterij is een must, voor een dagje intensief opnemen raad ik een derde batterij aan voor een gerust gevoel. Want een lege batterij ligt een behoorlijk aantal uren op de oplader voor hij weer vol is. Als conclusie kan ik stellen dat de AX700 mij zeer goed bevalt. Op het gebied van de bediening heb ik 2 kleine minpuntjes genoemd (de AF/MF schakelaar en de ND-filter schakelaar), voor het overige heeft de camcorder al mijn technische verwachtingen waargemaakt danwel overtroffen. Toch is mijn heimwee naar video met 50 fps nog niet geheel vervlogen. Misschien ga ik met deze camera ook nog eens serieus aan de slag met HD in plaats van UHD, om de eindresultaten te vergelijken.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

6

0

0

A brand new world for me!

FDR-AX700 18/09/2018 by LePapyDuWeb

Really excited by the manual features but slightly disapointed by the image stabilization

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Average

Features

Good

Design

Good

Ease of Use

Average

10

0

0

great camera

FDR-AX700 16/09/2018 by Pambos

everything is ok except the hot shoe is too deep and I can't put a video light

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Excellent

Ease of Use

Good

3

0

0

Uitstekende camera

FDR-AX700 03/09/2018 by wout49

Een paar minpunten: De menu knop zit op de verkeerde plek, is lastig te bereiken als het LCD-scherm is uit geklapt. Ik heb zeer veel moeite gehad met het begrijpen van de handleiding, er staan ook nog fouten in.(en veel te cryptisch) Door logisch na te denken ben ik er zelf achter gekomen hoe bijvoorbeeld quick- en slowmotion werkt. Verder niets dan lof over deze camera. Mijn advies is om de handleiding helemaal te herzien in een gebruikersvriendelijke uitvoering, en daarna in handen te geven van een aantal gemiddelde gebruikers om de handleiding te testen. Mocht u besluiten om hier aandacht aan te geven, dat ontvang ik graag een herziene uitgave. Bedankt dat SONY zulke mooie dingen maakt.

Picture Quality

Excellent

Sound Quality

Good

Features

Excellent

Design

Good

Ease of Use

Good

Translation currently unavailable, please try again

0

0